Meensesteenweg 438
8800 Roeselare - België


Tel.: +32(0) 51 69 56 88
Gsm: +32(0) 477 74 22 15
info@elitepainting.be
BTW BE0830 057 209

Vliesbehang plaatsen, accentmuur in speciaal behang of fotobehang

Elite Painting behangt en schildert met eenzelfde ambitie: uw muren professioneel opfrissen of renoveren en de gewenste sfeer brengen in uw woning, horecazaak of kantoor. Zorgvuldig uitgekozen behangpapier doet wonderen in uw woning.Wij beschikken ook steeds over de allernieuwste collecties.

Accentwand

Vindt u het moeilijk om te kiezen? Dan doen we het samen! U kunt schilderwerk ook combineren.met behang. We schilderen bijvoorbeeld alle muren, behalve één. Die behangen we dan om een accentwand te creëren.

Of misschien kiest u voor het speciale effect van behangpapier op maat van de volledige wand zonder enige herhaling van het dessin? Wat denkt u?  Wilt u een sterk en goed te onderhouden eindresultaat dan kunnen we u  ons naadloos vliesbehang zeker aanraden . Vliesbehang heeft als belangrijkste kenmerk dat het scheuroverbruggend is en het zorgt er ook voor dat uw pleisterwerk beter tegen een stootje kan.

Vraag ons meer informatie

Bel of mail ons, we verrassen u graag met onze creativiteit en vakkennis bij al uw schilderwerken, totaalprojecten of raamdecoratie! U hebt nog vragen? Elite Painting in Roeselare beantwoordt ze met plezier!