Meensesteenweg 438
8800 Roeselare - België


Tel.: +32(0) 51 69 56 88
Gsm: +32(0) 477 74 22 15
info@elitepainting.be
BTW BE0830 057 209

Elite Painting Roeselare: schilderwerken met grote onderscheiding

Uw appartement, huis, horecazaak of kantoor bevindt zich in West-Vlaanderen of in Oost-Vlaanderen? Dan kunt u voor uw schilderwerken in Roeselare en omgeving rekenen op de professionele diensten van Elite Painting.

Wij geven u het nodige advies

Wilt u graag uw woning of zaak renoveren? Uw interieur opfrissen? Of u hebt een nieuwbouw die afgewerkt moet worden? Voor alle mogelijke schilderwerken, zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken, kunt u in ieder geval op ons rekenen.. Ieder project word bij ons met de nodige zorg voorbereid en afgewerkt met steeds een tevreden klant  op de eerste plaats.

Maar daar houdt het niet bij op. U wilt misschien eerder kiezen voor een mooi behang of een decoratieve techniek?. Ook op dat vlak hebben we intussen al heel wat expertise opgebouwd.en kan je rekenen op onze jarenlange ervaring; Wij volgen de trends op de voet, en hebben de knowhow van  zowel de traditionele als de allernieuwste decoratieve schildertechnieken. Wij geven u steeds het nodige advies.. 

Expertise en passie

U weet niet hoe eraan te beginnen? Geen probleem, wij denken graag met u mee. U wilt informatie over de mogelijkheden, over de voor- en nadelen? U stelt vragen en u krijgt antwoorden . We begeleiden u graag bij de realisatie van uw droominterieur.. Wij  coordineren  het volledige traject en adviseren u bij al le keuzes die u dient te maken. langsheen het hele traject. Door dagelijks samen te werken met andere vakmannen weten we ook als geen ander wie de ideale partners zijn bij de uitwerking van uw totaalproject.. Wij zorgen er voor dat ieder project met de nodige transparantie, zorg en precisie word afgwerkt binnen de vooropgestelde termijn en volledig naar uw wensen. 

Uw droom en onze expertise, inspirerende passie en stevige ervaring zorgen samen voor sprankelende resultaten. Zo kunt u bij ons ook aankloppen voor uw raamdecoratie. of vloerbekleding. Als u iemand zoekt die achteraf alles kan onderhouden, dan is er ons schoonmaakbedrijf Elite Cleaning.

Neem contact met ons op

U vindt op onze site niet de info die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze schilderwerken, totaalprojecten of raamdecoratie, Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.. Elite Painting uit Roeselare voor professioneel advies ne begeleiding..