Meensesteenweg 438
8800 Roeselare - België


Tel.: +32(0) 51 69 56 88
Gsm: +32(0) 477 74 22 15
info@elitepainting.be
BTW BE0830 057 209

Schoonmaakbedrijf Elite Cleaning

Elite Painting - Roeselare - Schoonmaakbedrijf Als uw huis helemaal klaar is, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat alles netjes onderhouden wordt. En ook dat kan Elite Cleaning voor u regelen, dankzij ons schoonmaakbedrijf in Roeselare en omgeving, waarover u alles leest op Elite Cleaning.

Oog voor detail

Voor zowel particulieren als bedrijven en industrie hebben we oog voor detail. Is er een lamp kapot, dan melden we dat. En regent het buiten hard, dan maken we de deurmat extra schoon. Om te controleren of de kwaliteit van ons werk op peil is, voeren we periodiek controles uit.

Ook zitten we regelmatig met u om tafel. Want uw ervaringen zijn waardevol en helpen onze mensen uit te blinken in hun vak. Bij Elite Cleaning geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Vragen staat vrij

Heeft u nog bepaalde vragen over ons schoonmaakbedrijf of over onze interieurdecoratie? Neem dan zeker contact  op met Elite Painting of Elite Cleaning.