Meensesteenweg 438
8800 Roeselare - België


Tel.: +32(0) 51 69 56 88
Gsm: +32(0) 477 74 22 15
info@elitepainting.be
BTW BE0830 057 209

Uw schilderwerken zijn in professionele handen

Schilderwerken uitgevoerd door Elite Painting dat is meer dan een laagje verf . Schilderen is uiteraard meer dan verf op muren, deuren of plafonds uitstrijken.. De muren en plafonds  worden eerst helemaal voorbereid, volledig uitgeplamuurd, machinaal gladgeschuurd en nog eens nagezien..Ramen worden mooi glad geschuurd en kleine foutjes worden bijgewerkt, terwijl we deze werken uitvoeren letten we er ook op dat ramen en deuren goed sluiten  dat er nergens geen wrijving is bij het open en toe doe doen , als de beglazing afgekit is met een siliconenkit vervangen we die , kortom op ieder detail word gelet. Bij binnenschilderwerken gaan we heel secuur te werk . Een propere werf resulteert in stofvrij schilderwerk daarom zorgen we er steeds voor dat alles tijdig stofvrij gemaakt word. We hechten heel veel belang aan een optimale voorbereiding van de ondergronden. Terwijl we bezig zijn letten we ook op kleine details of gebreken. Als we gebreken zien die we kunnen verbeteren en zo de levensduur van het schilderwerk  verlengen dan doen we dit.. Zo streven we naar het duurzaamste eindresultaat. Ook bij de afwerking word rekening gehouden met de noden en wensen van de klant. Bij ieder af te werken oppervlak word het meest optimale verfsysteem gekozen rekening houdend met de omgeving en de eventuele invloeden van die omgeving op het oppervlak. Zo kunnen wij u telkens weer een duurzaam en kwaliteitsvol eindresultaat garanderen waar u jarenlang genot van heeft.Indien gewenst plaatsen we naadloos vliesbehang  of schilderdoek die we daarna  schilderen. Door de zeer verzorgde afwerking benadert het resultaat de perfectie! Schilderen is ook met verf- en spateltechnieken aan de slag gaan. We passen verschillende decoratieve schildertechnieken toe.

 

Renoveren van meubels.

Uw meubels zijn nog degelijk maar gedateerd? Wij renoveren ze. Zien uw keukenkasten er een beetje moe uit? U kiest een kleurtje en wij zorgen ervoor dat de kasten een frisse look krijgen. Een facelift voor een oubollig betegelde muur? Tegels kunnen perfect geverfd worden. Of we plamuren de betegelde muur en schilderen hem daarna in een sympathieke kleur. 

Contacteer ons vrijblijvend 

Wilt u graag wat meer informatie over onze schilderwerken of de totaalprojecten van Elite Painting in Roeselare?  Wij staan u met plezier te woord!